[Hylätty] Kinyá Rett/Holy

Uusien jäsenten rekrytöintiosio
Locked
Kinyá
Posts: 1

[Hylätty] Kinyá Rett/Holy

Post by Kinyá » 06 May 2010 01:45

Class: Paladin

Race: Blood Elf

Proff: Jewel & Minig

Nimi: Karim

Servu: Stormreaver

Spec: Holy/retri :) holy 5.3k juuri alotin gearaa :) ja pve retri 5.6k vedän myös välillä pvptä 5.9k gs mutta olen alkanut panostamaan pve hen :)

Raidauskokemusta löytyy TBC:stä asti, jolloin tuli Doomhammer servun Atlas Shrugged killan kanssa vedettyä kaikki raidit Karasta Sunwelliin, myöhemmät officerina. WotLK:issa kokemusta on Naxx 10/25, Uldu 25, ToC 10/25 ToGC 10 insanity healerina, tankkina ja altilla depsinä, ToGC 25 4/5, ICC 10 11/12, ICC 25 10/12.

Disharmonyyn ajattelin tuoda mukanani asiansa osaavan,ihan hyvin gearatun holy/rett paladinin, aivot ja aktiivisuutta. Joskus saattaa olla muuta menoa, mutta lähes aina olen raidipäivinä ja muulloinkin valmiina osallistumaan raideille ja panostamaan niihin. Ventti ja mikki löytyy, ja osaan myös puhua tarvittaessa.

Kone, fps:
Pelaan viime vuonna päivitetyllä kokoonpanolla, näyttiksenä nvidia GForce 9800 GX2 ja muistia löytyy niin koneesta kuin omasta päästäkin.
Eli fps on kunnossa eikä wowin tuoma rasitus tuo lagia, mahdolliset servu lagit yms. ovat tuttuja varmaan kaikille. Netti yhteydessä ei ole myöskään ongelmia, saunalahden 8meganen :)

Muuta mitä tahtoisin tuoda esille: ei ole kuin tämä paladin stormreaverilla muut on jäänyt Doomhammerille vaihoin servua koska doom kuoli pve:ssä ja kaikki vaihtoi servuja :( seurasin sitte IRL kavereitten perässä tänne :)

Raideille valmistautuminen:
Hankin flaskit etukäteen, pari päivää ennen raidia ettei tule kiire. Myöskin kannan mukanani lukuisia buffisafkoja, jos ei ole raidilla kenelläkään tarjota Fish Feast. Myöskin löytyy manapottuja pankista noin pari sataa kappaletta, ja haste pottuja melkeen sama määrä. Näitten käyttöä tulen vaihtelemaan boss fight riippuen. Myöskin reagents löytyy buffaamiseen noin 1000 kpl, joten olen siis hyvin valmistautunut raidille. Bossin taktiikat käyn katomassa youtubesta moneen otteeseen jos en osaa bossia :)

ICC tällä hetkellä: 10man 7/12 ja 25man 8/12.

Harrastukset: Harrastin ennen jääkiekkoa 9v mutta polvi petti nyt on aikaa pelailla.

Aplyn ajatuksella kirjoittaneena ja vastausta odotellessa. Karim kiittää. :)

User avatar
pulshu
Guild Master
Posts: 799
Location: Rauma Finland Perkele!
Contact:

Re: Kinyá Rett/Holy

Post by pulshu » 06 May 2010 07:54

Huoh... jaksais näitä aina täydentää.

http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... Kiny%C3%A1#
Image

User avatar
Ipi
Officer
Posts: 78

Re: Kinyá Rett/Holy

Post by Ipi » 06 May 2010 18:59

Totanoi.. Holy gearissa on aika pahoja puutteita, missä hedy encha, housu encha, bootsi encha, parempi weapon encha? Aika paljon pvp gearia löytyy joo... Miksi flasäri libram ? Miksei proffut capissa ? Ikäki ois kiva mainita, foorumeilla ois ollu ihan kelpo lomake hakemuksia varten jos ei ite välttämättä muista mainita kaikkea. Retri gearia en oo nähny mutta mutta, meillä noita retrejä on iha tarpeeks. Ei millään viitsi ruveta gearaamaan porukkaa, jos ei itse viitsi nähdä vähän vaivaa. Onnea uuden killan etsimiseen ! :)
Image

Locked