[Hyväksytty] Mustanaamari Holydin/Hunter

Uusien jäsenten rekrytöintiosio
User avatar
pulshu
Guild Master
Posts: 799
Location: Rauma Finland Perkele!
Contact:

Re: Mustanaamari Holydin/Hunter

Post by pulshu » 14 Jan 2011 13:09

Agree. Ja tosiaan tässä nyt on alettu noita 10maneja ainakin koettaa tahkota kahdella groupilla ja ens viikolle sovittiin pieniä muutoksia sit 1 ja 2 groupin osalta esim että itte hyppään siihen kakkos grouppiin ja toivon että joku muukin vielä ihan vapaaehtoesti näin tekee niin saa keskiviikkona molemmat groupit paljo pomoja nurin ja pystyy sen jälkeen sit progressaamaan vaikka uusia pomoja yhdellä prio porukalla ketkä onkaan 24/7 online. ;)
Image

Mustanaamari
Posts: 5

Re: Mustanaamari Holydin/Hunter

Post by Mustanaamari » 14 Jan 2011 13:16

Kontaz wrote:Mulla ei vissii hirveesti oo tähä loppupeleis sanontaa, mutta tässä nyt on suoraan sanottuna mitä mä ajattelin.

+ tupla proffut
+ ihan hyvä/ok raidi kokemus ja killat
+ tarvitaan healereita
+ vaikuttais ihan rehelliseltä kaverilta ja sellaselta joka voi keskittyy raideilla
+ pari bossia cataclysmissä down eli ei ihan hirveen paska tosiaan voi olla
+ "Muuta: Kun varmaankin huomasitte, että en ole 18-vuotias, mutta toivottavasti se ei haittaa kiltaan pääsyäni, koska en käyttäydy kuin 14 vuotiaat pelaajat."
+ geari ihan raidi valmis ja panostettu sillee kohtuullisen hyvin
+ hardware kaa ei tuu varmaa ongelmii
+ "Raideille tulen 15minuuttia etukäteen tai miten muuten on sovittu, Flaskit ja ruuat mukana sekä reipas raidaukseen soveltuva asenne."

+/- kokemus lähinnä vaan wotlk ja siihen kiinnostuksen loppuminen ei kyllä imo johtunu pelaajasta
+/- sä oisit menossa tohon grp 2 joka atm on mitä on, mutta kyllähän seki just on alkuu lähössä että periaatteessa siihen pääsis loistavasti mukaa ja ois ihan kiva että seki ois ihan hyvä grp imo
+/- ikä, jotkut osaa käyttäytyy ja toiset ei, mutta emmä tiiä voisko se olla tohon group 2 pois jättämiseen sit mikää syy (ei millää pahalla ketää kohtaa)

- 1 empty glyph slot
1 unenchanted item
1 empty socket in 1 item
Jewelcrafting: 1 unused Chimera's Eye
- Mites os?

Tossaha ne kaikki suurimmat tekiät taitaa olla imo.

1 tyhjä glyphi slotti on joku minor glyphi, jolla en atm tee yhtikäs mitään kun käytössä on jo oikeastaan toi 1 mistä edes hieman hyödyn, mutta tosiaan voin laittaa vaikka jonku tyyliin glyph of kingsin esim. Tosiaan 1 slotista puuttuu enchantti ja kyseessä on head, koska hyjalille repua pitäs tässä tänään farmailla ja tulossa toivoittavasti asap, mutta laitan siksi aikaa kirin torilta saatavan head enchanting mikä sekin edes auttaa jonkun verran. Chimera eye tullaan laittaa uuteen Relicciin minkä tulen saamaan aivan tuota pikaa. Offspecistä löytyy oikeastaan Full Heroic gearinen Retri geari, mutta en ole koskaan edes koittanut retri missään tosissaan niin ei ole siitä hirveämmin tietoa miten sillä specillä kuuluisi pelata, mutta voin vaikka ej:n foorumeita lukea ja rotaationeita opetella jos siihen on tarve.

User avatar
pulshu
Guild Master
Posts: 799
Location: Rauma Finland Perkele!
Contact:

Re: Mustanaamari Holydin/Hunter

Post by pulshu » 14 Jan 2011 14:19

Nääh emt tuntuu nykyään olevan niin että jokaisessa raid pomossa tarvii sen 3 healeria mut sit 1-2 tankkia joten mitä toistaseks on tullu raiadiltua niin se on aina toinen tankki kun rollaa DPS rooliin ehkä 1-2 pomon ajaks. Ehkä sit kun healereilla alkaa olemaan hullusti gearia että pystyy kahella vetämään. ;-) Tuskin ihan pian tapahtuu.
Image

Vallaton
Apina
Posts: 21

Re: Mustanaamari Holydin/Hunter

Post by Vallaton » 14 Jan 2011 17:29

Kyllä vaikuttas ihan osaavalta kaverilta ja jostain muistan kyl tuon alttin huntterinki eikä muistot oo ainakaa kovin huonoja ku en muista muutaku nimen.. [023-pray.gif]

User avatar
Ipi
Officer
Posts: 78

Re: Mustanaamari Holydin/Hunter

Post by Ipi » 14 Jan 2011 18:44

Tjees! Iha lupaavalta vaikuttaa joo, proffut kunnossa, gearikin passaa ja hakemukseen panostettu. Mutta ellei mun lapsen aivot väärin muista, oot entuudestaan ollu meillä Wotlorkissa Hattukasi:lla ? Ja jos vielä enemmän kaivellaan, muistaakseni offlinessa suhteellisen pitkään, minkä takia vipattu pihalle. Voi olla että sekotan erään hattulapsen alternatiivi hahmoon mutta ois iha kiva kuulla tosta. Muuten kyllä voitais nykästä sut sisään.
Image

Mustanaamari
Posts: 5

Re: Mustanaamari Holydin/Hunter

Post by Mustanaamari » 14 Jan 2011 22:22

Ipi wrote:Tjees! Iha lupaavalta vaikuttaa joo, proffut kunnossa, gearikin passaa ja hakemukseen panostettu. Mutta ellei mun lapsen aivot väärin muista, oot entuudestaan ollu meillä Wotlorkissa Hattukasi:lla ? Ja jos vielä enemmän kaivellaan, muistaakseni offlinessa suhteellisen pitkään, minkä takia vipattu pihalle. Voi olla että sekotan erään hattulapsen alternatiivi hahmoon mutta ois iha kiva kuulla tosta. Muuten kyllä voitais nykästä sut sisään.

Todi varmaan muistaa sen kun joinittiin fujativen kanssa sinne teille päiväks ilmaan applyä ja sanottiin, että omaa kiltaa ollaan perustamassa ja että ei olla pitkään siellä ja oltiinko me päivä vai kaks ja tehtiin irl kilta jossa sitten kaksistaan larppailtiin :d Varmaa sekottanu johki muuhun jos meinaat, että ois kickitty, ei tosiaankaan :) Tosiaan icc pug runilla todin ekankerran näin ja kysäsin voitasko joinii iha vaa huvikseen vähäks aikaa..

User avatar
Ipi
Officer
Posts: 78

Re: Mustanaamari Holydin/Hunter

Post by Ipi » 15 Jan 2011 00:46

Just, no tota.. Kai se on mahollista että mäkin erehdyn. Otetaan koetukselle, toivon sulta aktiivisuutta, tervetuloa vaa. Ainiin joo, tarvitaan sut pala healuna mut jos joskus tulee tarve ranged depsille niin ihan hyvä ku hunttereita ei pahemmin killassa oo. Case closed.
Image

Locked