[Hylätty] Hunuu ois tarjolla.

Uusien jäsenten rekrytöintiosio
Locked
Jalopedro
Posts: 2

[Hylätty] Hunuu ois tarjolla.

Post by Jalopedro » 22 Jan 2011 21:49

IRL tiedot:

Etunimi: Tuukka

Ikä: 16, kohtapuolin 17.

Tietokoneen tiedot: Ihan tarkkoja tietoja tässä ei oo mutta ihan mukavasti tää +50fps raideilla pyörittää.

Muuta:

Character tiedot: Juu, elikkäs hunulla on gearaus nytten vielä kovan työn alla, ilvl atm on vaan kyllä 342, Survi specillä vetelen ja tarpeen tullen voin vaihtaa sitä.

Nick: (armoryyn linkki) http://eu.battle.net/wow/en/character/s ... dro/simple Enchotettu gearia ei paljon ole raha-asioiden takia :D Kyllä sitte kun näitä repu/BH epiccejä tulee niin tietystihän niihin BiS enchantit.

Class, race & spec: Orc male hunter, survival 0/9/32 specci.

Proffut: Engineering työn alla, mining myös.

Aktiivisuus: Aktiivinen :D

Normaalit peliajat: Koko päivä suunnilleen. Jos koulussa käyn niin 16-22.

Harrastuksia yms jotka voivat haitata pelaamistasi: Nyrkkeily ~ 3 krt viikossa, joskus voi raidin alta skipata ne.


Kokemus

Entiset killat (ja syyt miksi lähdit): Tässä Catan aikana ei oo ollu oikeen mitään kiltaa. Mutta WoTLKin loppupuolella olin melko pitkään Taverna nimisessä killassa.

PVE kokemus: Eipähän oo oikee pugeilla muuta kun tuo BH10 päästy. Wotlkissa sitten vedin 11/12 10man HC Icc:ssä, 8/12 25man normi, RS 10/25 down, OS 3D 10/25 down, Togc 10man down, ToC 10/25 molemmat down. Ulduarista vaan nää bossit ennen Algalonia, Algalon mukaan lukien myös downattu.

Altit, pvp kokemus yms: No ei mulla mitään mainitsemisen arvosta alttia vielä ole. PvP:täkään ei ole keretty vielä Catassa takomaan. Jotain kälystä areena tiimiä kaverin kanssa pidettiin.


Disharmonyyn?

Suosittelijoita / kavereita killassa: Ei taida olla :S

Odotukset ja tavoitteet: Raid progress, ja loottia olis tietysti aina kiva saada, tosin en tule raideille pelkästään niitten loottien takia.

Miksi haluamme juuri sinut hakemallesi spotille: Ihan omasta mielestäni osaan tätä classia pelata ihan hyvällä tasolla, aktiivinenkin olen, ja kunhan näitä finanssiasioita saadaa paremmin kuntoon, niin flaskitkin on tulossa mukaan raideille.

Muuta: Muuta, aina tämä petollinen kysymys :( No mutta, elikkä teijän vastausta odotellessa pysyn täällä pimeän huoneen uumenissa. Kiitän ja kumarran.

Vallaton
Apina
Posts: 21

Re: Hunuu ois tarjolla.

Post by Vallaton » 22 Jan 2011 22:47

Applyyn ainaki käytetty ees vähän aikaa, positiivinen yllätys ku noihi muihi vertaa ;-D

Mutmut cata kokemus kyl vähä heikonlaista.

Jalopedro
Posts: 2

Re: Hunuu ois tarjolla.

Post by Jalopedro » 23 Jan 2011 00:56

Juu, tiedän :S. Jonkun teidän officerin kanssa ku puhuin, nimeä en tähän hätään muista, se ainakin sano että hieman vaikee löytää nyt jengiä jolla on kokemusta ja gearia mutta ei kiltaa. Elikkä joo vaiko ei :)

Aduim
Apina
Posts: 342

Re: Hunuu ois tarjolla.

Post by Aduim » 23 Jan 2011 19:27

Yksi kysymys on jäänyt vastaamatta: Oletko munakko?

Niin, hunulle ois kyllä tarvetta, mutta tämä yksilö sotii periaatteitani vastaan varsin monella tasolla. Ei tuo geari varsin kauheasti vakuuta, tässä lisäriä kohta 2 kk ollu ja gearis sillä tasolla mitä itellä oli joskus 10. joulukuuta :| Ikääkin voisi olla lisää. Myös nuo icc10hc:t yms wotlk-progressit mietityttää koska useat ätsyt on tullut tasoa puoli vuotta - vuosi contentin julkaisun jälkeen.

Mutta eihän sitä katsomatta tiedä, itseltä negatiivisesti höystetty "miksei" vastaukseksi. Tosiaan raidataan kahdella porukalla atm, varmasti voin todeta että alkuun joudut vauhtia hakemaan "heikommasta" groupista.
atuim

User avatar
pulshu
Guild Master
Posts: 799
Location: Rauma Finland Perkele!
Contact:

Re: Hunuu ois tarjolla.

Post by pulshu » 24 Jan 2011 10:56

Imo ipi saa päättää tai ottaa koeajolle tarvittaessa kakkos groupin kanssa kun siinä on niitä DPS spotteja myös välillä ollu. Toki jos se group alkaa nyt vakiintuu jo ilman ylimääräsiä niin sit turha tälläsiä miettiä kun kokemusta ei raidailusta imo oo nimekskään. Gear ihan ok kun ottaa huomioon ettei oo raid lootteja kyl. Joskin jos tosissaan meinaa raideille päästä niin ihan ekaks enchat ja gemit joka itemiin kuntoon.
Image

User avatar
Ipi
Officer
Posts: 78

Re: Hunuu ois tarjolla.

Post by Ipi » 26 Jan 2011 17:52

Imo-Ipi päättää ettei nyt passaa. Kiitos mielenkiinnosta.
Image

Locked